Spelmissbruk Logo

Regler & Villkor

Spelmissbruk.nu är en online källa som är tillgänglig för människor som söker hjälp, stöd eller råd. Detta för att bistå ett ansvarsfullt spelande och motverka spelmissbruk.

Vi förser våra besökare med information om faran bakom spelmissbruk och hur man kan förhindra att hamna i faran. Vi förser även våra besökare med information om hur man kan identifiera ett spelmissbruk. Detta för att reducera antalet spelrelaterade problem i Sverige.

Vi strävar efter att hålla hemsidan uppdaterad med nyheter, support och information kring ansvarsfullt spelande. Vi strävar efter att utbilda våra besökare om just ansvarsfullt spelande, faran med spelmissbruk och olika sätt att spela säkert.

Spelmissbruk.nu avstår från all form av spelfrämjande marknadsföring och detta kommer heller inte att finnas tillgängligt på hemsidan.

Vad god läs vår policy nedan, samt andra dokument som hänvisar till denna policy, för att förstå hur vi använder och lagrar din personliga information.

  1. Du har godkänt nedanstående Regler & Villkor från och med att du började använda hemsidan.
  2. Spelmissbruk.nu reserverar möjligheten att ändra Regler & Villkor online.
  3. Upphovsrätten (Copyright) ägs av Spelmissbruk.nu, om inget annat nämns. Nedladdat eller printat material från denna hemsidan får endast användas i utbildningssyfte förutsatt att upphovsrätten samt källa visas materialet förblir oförändrat.
  4. Synligt material på hemsidan får inte ändras utan ett tidigare skriftligt godkännande.
  5. Innehållet på denna hemsidan är allmän information och är syftar inte på att ersätta professionellt stöd och råd från specialister.
  6. Genom att besöka denna hemsidan godkänner du att använda den för ett ärligt och lagligt syfte som följer Regler & Villkor.
  7. Spelmissbruk.nu ansvarar inte för förluster av likvida med kopplingar till användning av denna hemsida.
  8. Har du frågor eller funderingar? Använd vårt kontaktformulär för att skriva till oss!